Runmarö BIO

Fler filmer kommer. Planering pågår 

Biljetter köps på plats. Biljettpris 50 kronor.

Biogodis och fika finns förstås och på onsdagarna blir det även den obligatoriska pausen i filmen.

Det behövs ett par personer varje gång som låser upp, släpper in, startar filmen, säljer godis mm. Om du vill hjälpa till, kontakta Torbjörn Nordlindh på 08 - 571 523 14 eller via kontaktblanketten.


Kommande filmer

 

Planering pågår...

 

Visade filmer

2022-11-02 16.30

Nelly Rapp

Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent!

Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

Inspelningsår: 2020
Releasedatum: 2021-02-15
Åldersgräns: 11 år
Produktionsland: Sverige
Språk: Svenska
Längd: 88 min
Regissör: Amanda Adolfsson
Skådespelare:  Matilda Gross, Johan Rheborg, Marianne Mörck, Björn Gustafsson, Lily Wahlsteen

2022-03-02 15.00

Ainbo

Ainbo är berättelsen om en ung flicka som bor i den djupaste djungeln i Amazonas. En dag upptäcker hon att hennes hemland är hotat och inser att det finns andra människor i världen förutom hennes folk.

Med hjälp av hennes andliga guider, den magra armadillon "Dillo" och den tunga tapiren "Vaca", ger hon sig ut på en resa för att söka hjälp från Amazonas mest kraftfulla modersjäl, den enorma sköldpaddan Motelo Mama.

Hon kämpar för att rädda sitt paradis mot girighet, exploatering och olaglig guldbrytning. Ainbo måste stoppa förstörelsen och den hotande ondskan av "Yacaruna", en ond demon som lever i Amazonas. Guidad av sin mors ande är Ainbo fast besluten att rädda sitt land och sitt folk innan det är för sent.

Inspelningsår: 2021
Releasedatum: 2021-12-06
Åldersgräns: 7 år
Produktionsland: Peru, Holland
Språk: Svenska
Längd: 84 min
Regissör: Richard Claus, Jose Zelada
Skådespelare:  Sanna Bråding, Kim Sulocki, Olivia Cepeda Moncho

2021-11-03 15.00

Familjen Bigfoot

Nu får vi återigen träffa familjen Bigfoot! Det har gått en tid sedan familjens hisnande äventyr i "Bigfoot Junior". Pappa Bigfoot har blivit världsberömd, och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen.

När en viktig miljöorganisation ber om hans hjälp att skydda ett naturreservat från att förgöras av ett stort oljebolags framfart tackar han ja.

Men så försvinner han spårlöst, och familjen med sonen Adam i spetsen gör allt för att hitta honom och rädda reservatet. Givetvis följer björnen Wilbur och tvättbjörnen Trapper med på räddningsaktionen.

Inspelningsår: 2020
Releasedatum: 2021-02-22
Åldersgräns: 7 år
Produktionsland: Belgien, Frankrike
Språk: Svenska
Längd: 88 min
Regissör: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Skådespelare: Jan Johansen, Cecilia Wrangel, Grim Lohman, Fredrik Hallgren

2020-03-13 BIOPUB

Once Upon a Time in Hollywood

Quentin Tarantinos "Once upon a time in Hollywood" utspelar sig 1969 i Los Angeles, där allt håller på att förändras.

Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth navigerar genom en industri som de knappt känner igen längre.

Den nionde filmen från manusförfattaren och regissören har en stor ensemble och flera historier i en hyllning till de sista ögonblicken i Hollywoods gyllene era.

Inspelningsår: 2019
Releasedatum: 2019-12-27
Åldersgräns: 15 år
Produktionsland: USA, England, Kina
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 155 min
Regissör: Quentin Tarantino
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

2019-10-31

Småkryp 2

Efter att ha gjort succé över hela världen som tecknade tv-favoriter tog småkrypen klivet över till bioduken 2014 med ”Småkryp – Långfilmen”, som sågs av hela fem miljoner biobesökare i 50 länder och av alla 200 franska produktioner detta år blev den tredje mest inkomstbringande utomlands.

"Småkryp 2: Äventyr i Karibien " inleds i en liten konservfabrik på landet. Av misstag hamnar en liten nyckelpiga i en kartong med matvaror – som skeppas till Karibien!

Hans ena förälder beger sig genast av på en äventyrlig resa för att finna den lilla telningen…

Filmen har ingen talad dialog och passar därför all publik!

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-08-19
Åldersgräns: Barntillåten
Produktionsland: Frankrike
Språk: Ingen talad dialog
Längd: 88 min
Regissör: Hélène Giraud, Thomas Szabo
Skådespelare: -

2019-08-07 19.00

Cold War

Pawel Pawlikowski har både skrivit och regisserat denna ömma och passionerade kärleksberättelse mellan två personer baserade på regissörens egna föräldrar. Filmen utspelar sig under kalla kriget på 1950-talet i Polen, Berlin, Jugoslavien och Paris. Musiken, efterkrigsstämningen och det vackra svartvita fotot gör det till en vacker, sevärd och stämningsfull film.

När pianisten Wiktor, en av ledararna för en sång- och dansakademi som turnerar runt i östblocket med sina väl koreograferade och mäktiga folksångsframträdanden, och den unga sångbegåvningen Zula möts i Polen drabbas de av en omedelbar, passionerad förälskelse. Den återhållsamme Wiktor har finkulturell bakgrund medan temperamentsfulla Zula är van att slåss ur underläge. De förenas av kärleken till musik och en attraktion som varken geografiska avstånd eller tidens tand rår på, men deras relation blir lika destruktiv som oundviklig.

I Polen tvingas Wiktor och Zula bli en del av Sovjets propagandamaskin, när de ser chansen att fly till Paris fattar de beslut som kommer att forma bådas liv.

”Cold War” blev Oscarsnominerad för Bästa icke engelskspråkiga film, för Bästa foto och för Bästa regi Pawel Pawlikowski, som tidigare gjort Oscarvinnaren “Ida”.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-04-22
Åldersgräns: 11 år
Produktionsland: Polen, Storbritanien, USA
Språk: Polska, svensk text
Längd: 84 min
Regissör: Pawel Pawlikowski
Skådespelare: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza

2019-08-04 15.00

Hodjas flygande matta

Hodja drömmer om något mer än att ta över sin pappas skrädderi, till sin pappas stora förargelse. Då Hodja får en flygande matta för att åka och hämta en ny matta till mattförsäljaren, flyger han iväg utan pappas tillstånd.

Snart landar Hodja i den spännande staden och träffar flickan Smaragd, tyvärr blir hon också indirekt skyldig till att Hodja förlorar mattan. Goda råd är dyra, det visar sig att mattan landat hos sultanen och Hodja och Smaragd bestämmer sig för att hämta mattan trots att det innebär många faror.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-04-15
Åldersgräns: Barntillåten
Produktionsland: Danmark
Språk: Svenska
Längd: 77 min
Regissör: Karsten Kiilerich
Skådespelare: Linus Wahlgren, Sharon Dyall, Göran Gillinger, Mimmi Sandén

2019-07-31 19.00

Sweet Country

Australien, 1929. Aboriginen Sam tvingas ta till vapen för att försvara sig mot en vansinnesattack från en vit nybyggare. Han flyr men den lokala sheriffen tar upp jakten, och Sams vän, predikanten Fred, följer med för att försöka avstyra en alltför snabb rättskipning.

Sweet Country är en spännande och rörande westernfilm med fantastiska rollpresentationer från både Sam Neill och Bryan Brown. Med otroligt foto från den australiensiska outbacken berättar filmen en stark historia baserad på riktiga händelser.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2018-10-31
Åldersgräns: 15 år
Produktionsland: Australien
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 113 min
Regissör: Warwick Thornton
Skådespelare: Hamilton Morris, Sam Neill, Bryan Brown, Ewen Leslie

2019-07-24 19.00

The Wife

Joan Castleman är gift med en av alla dessa män som tror att de äger världen, men som inte vet hur han ska ta hand om sig själv eller någon annan.

Han är också en av USA:s mer framstående romanförfattare, som snart kommer att få Nobelpriset i litteratur. Joan, lika perfekt som vacker, har de senaste 40 åren helt ignorerat sina egna författartalanger och i stället satsat allt på makens karriär. Nu har hon slutligen fått nog.

"The Wife" avslöjar ett känt äktenskap som har nått bristningsgränsen, och berättas med ett smarta och provokativa tonfall, en historia som bygger på en stundens uppenbarelse för Joan Castleman.

Inspelningsår: 2017
Releasedatum: 2019-04-22
Åldersgräns: 7 år
Produktionsland: Storbritanien, Sverige, USA
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 96 min
Regissör: Björn Runge
Skådespelare: Glenn Close, Jonathan Pryce, Max Irons, Christian Slater, Elizabeth McGovern, Harry Lloyd, Annie Stark

2019-07-17 19.00

Aquaman

Från DC Comics kommer här det färgsprakande actionspäckade filmäventyret "Aquaman”. I filmen får vi följa Arthur Curry på hans livs resa - en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till... en kung. Arthur Curry är hälften människa och hälften Atlantis-bo.

Men världen nedanför har aldrig gjort något för honom och därför vägrar han lägga sig i vad kungarikena under ytan sysslar med. Som arvinge till tronen dras han ändå ovilligt in i en kamp om makten där hans halvbror vill förklara krig mot människorna på land. Inget ska få stå i hans väg. Inte ens hans egen mesige halvbror Arthur.

En visuellt härlig film full av action och skön musik, men det finns även budskap inbakade om tolerans och människans smutsiga behandling av de sju haven. Ovanpå detta givetvis också myten om den sjunkna staden Atlantis.

Kul att veta är att Justice League of America, (i Sverige även känd under namnet Lagens väktare), är en amerikansk tecknad serie. I serien samarbetar ett antal av superhjältar från DC Comics. Grundarna och de första medlemmarna av Justice League var Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Martian Manhunter och Aquaman.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-04-29
Åldersgräns: 11 år
Produktionsland: Australien, USA
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 137 min
Regissör: James Wan
Skådespelare: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman

2019-07-10 19.00

Domaren

Hovrättsdomaren Fiona försöker rädda livet på den svårt sjuke sjuttonåringen Adam. Hans föräldrar vägrar honom en livsviktig blodtransfusion på grund av sin religiösa övertygelse.

Lagen ger Fiona rätt att gå mot deras vilja, men vad vill Adam själv? Mötet dem emellan kommer att förändra bådas liv, och kanske ser hon i Adam det barn hon aldrig fått.

Samtidigt måste Fiona kämpa för sitt äktenskap med Jack som trots att han älskar henne vill ha en affär med en annan kvinna, eftersom passionen i deras relation numera saknas. Baserad på boken av Ian McEwan.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-01-04
Åldersgräns: 7 år
Produktionsland: Storbritanien, USA
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 101 min
Regissör: Richard Eyre
Skådespelare: Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead

2019-07-03 19.00

Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott

I slutet av den första filmen blev den ondskefulle trollkarlen Gellert Grindelwald tillfångatagen av den amerikanska magi-kongressen MACUSA, med hjälp från Newt Scamander. Men Grindelwald lyckades undkomma arresten och har bestämt sig för att samla anhängare som inte får veta sanningen om hans egentliga agenda: att uppfostra renblodstrollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser.

I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som går med på att hjälpa till - ovetandes om vilka faror som väntar... Såväl kärlek som lojalitet testas, även hos trogna vänner och inom familjer, i en alltmer uppdelad värld.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-04-01
Åldersgräns: 11 år
Produktionsland: Storbritanien, USA

Språk: Engelska, svensk text
Längd: 128 min
Regissör: David Yates
Skådespelare: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Johnny Depp

2019-06-26 19.00

A Star Is Born

I "A Star Is Born" får vi möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset.

Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så kämpa Jack mot sina inre demoner och deras relation håller på att rasera...

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-02-18
Åldersgräns: 7 år
Produktionsland: USA
Språk: Engelska, svensk text
Längd: 130 min
Regissör: Bradley Cooper
Skådespelare: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Smallfoot

Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa!
Nyheten kring denna "smallfoot" ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by.
"Smallfoot" är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2019-02-11
Åldersgräns: Barntillåten
Produktionsland: USA
Språk: Svenska
Längd: 90 min
Regissör: Karey Kirkpatrick
Skådespelare: David Lindgren, Michael Blomqvist, Ellen Bergström

Tårtgeneralen

Året är 1984 och tv-programmet Rekord-Magazinet utser Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar bestämmer sig Hasse P - nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad - för att motbevisa "Stockholmsjävlarna" genom att bygga världens längsta smörgåstårta.

Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen som är hämtad ur verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk.

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2018-07-23
Åldersgräns: Barntillåten
Produktionsland: Sverige
Språk: Svenska
Längd: 100 min
Regissör: Filip Hammar, Fredrik Wikingsson
Skådespelare: Mikael Persbrandt, Helena Bergström, Cynthia Akinyi, Tommy Andersson, Tomas von Brömssen

2018-11-01 16.00

Lassemajas Detektivbyrå

Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gångenFölj med på det allra första fallet för LasseMajas detektivbyrå - ett spännande äventyr som börjar när systrarna Hammarabis bok blir stulen från Vallebyskolan.

Boken bär på en mystisk hemlighet, och plötsligt är alla på skolan misstänkta: den skumma vaktmästaren, gympaläraren med den tajta overallen, den konstiga bibliotekarien, ja till och med rektor Brynolfsson själv!

Men vem är egentligen den riktiga tjuven? Och kommer LasseMajas detektivbyrå lyckas lösa sitt allra första mysterium?

Inspelningsår: 2018
Releasedatum: 2018-10-22
Åldersgräns: Från 7 år
Produktionsland: Sverige
Språk: Svenska
Längd: 89 min
Regissör: Josephine Bornebusch
Skådespelare: Ester Vuori, Frank Dorsin, Johan Rheborg, Jonas Karlsson, Katrin Sundberg, Tomas Norström, Lotta Tejle

2018-08-15 19.00

Wonder Woman

Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet.

Tillsammans med andra kämpar hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även hennes sanna öde.

Inspelningsår: 2017
Releasedatum:
2017-10-09
Åldersgräns:
Från 11 år
Produktionsland:
USA
Språk:
Engelska
Text:
Svensk
Längd:
140 min
Regissör:
Patty Jenkins
Skådespelare:
Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

2018-08-08 19.00

Call Me By your Name

Vinnare av Oscar: Bästa Screenplay (2018) Call me by your name

Filmen är regisserad av Luca Guadagnino och skriven av James Ivory. Filmen bygger på romanen av André Aciman.

Under sommaren 1983 spenderar den 17-årige amerikanen Elio Perlman sitt sommarlov i familjens sommarhus från 1700-talet i norra Italien. Dagarna tillbringar han med att skriva musik och flörta med sin vän Marzia. En dag, anländer den årliga sommarstudenten, doktoranden Oliver, för att i sitt examensarbete hjälpa Elios far, en framstående professor som specialiserat sig på Grek-Romersk kultur.

Snart upptäcker Elio och Oliver en sommar som kommer att förändra deras liv för alltid.

Inspelningsår: 2017
Releasedatum:
2018-06-04
Åldersgräns:
Barntillåten
Produktionsland:
Italien / Frankrike / USA
Språk:
Engelska
Text:
Svensk
Längd:
132 min
Regissör:
Luca Guadagnino
Skådespelare:
Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg

2018-08-01 19.00

Dunkirk

Storslagen krigsfilm av Christopher Nolan som berättar historien om evakueringen av allierade trupper från Dunkerque. Dunkerque 1940, hundratusentals brittiska och allierade trupper är fångade på stranden.

Omgivna av fiendens styrkor med ryggen mot havet, ställs de en inför omöjlig och livshotande situation... En episk och gripande historia som skildrar mänskliga öden till lands, sjöss och i luften.

Inspelningsår: 2017
Releasedatum: 2017-12-18
Åldersgräns: Från 15 år
Produktionsland: Frankrike / Storbritannien / USA
Språk: Engelska
Text: Svenska
Längd: 106 min
Regissör: Christopher Nolan
Skådespelare: Fionn Whitehead Barry Keoghan Mark Rylance

2018-07-21 15.00

Agatha - Granndetektiven

Tioårig mysterieälskare ställs inför ett klurigt fall! Agatha-Christine, eller AC som hon kallas, flyttar till en helt ny stad med sin mamma som är polis, sin storasyster som mest bryr sig om sin telefon, och sin lillebror som precis lärt sig säga Êbajs”. AC är besatt av mysterier, vilket ju inte är så konstigt när en har nästan samma namn som mysterieförfattaren Agatha Christie och hon börjar genast göra i ordning sin detektivbyrå nere i källaren på det nya huset. Hennes mamma försöker förmå AC att skaffa nya vänner, och ta av sig sin detektivuniform av slokhatt och trenchcoat. Men hon förstår ju ingenting.

Agatha tycker om att vara ensam, och kläderna behövs ju för att alla ska se att hon är en riktig detektiv. AC älskar mysterier och deckarhistorier. Knappt har hon hunnit sätta upp sin detektivbyrå innan hon har ett fall. Agathas första fall blir att försöka lista ut vem det är som snattar i närbutiken. Hennes huvudmisstänkta är jämnårige Vincent, som har lång lugg och definitivt har något skumt för sig. Det första fallet verkar vara enkelt, men det utvecklar sig till en mycket komplicerad historia...

Originaltitel: NABOSPIONEN
Inspelningsår: 2017
Releasedatum: 2018-06-18
Åldersgräns: Barntillåten
Produktionsland: Danmark
Språk: Svenska
Längd: 77 min
Regissör: Karla von Bengtson
Skådespelare: Vanna Rosenberg, Olle Sarri, Leif Andreé

2018-07-18 19.00

Jumanji - Welcome to the Jungle

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. Genom en förtrollad spelkonsoll sugs de fyra vännerna in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till de avatarer de valt; spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Bethany transformeras till en tuff krigare.

De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna - det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva...

Inspelningsår: 2017
Releasedatum: 2018-05-28
Åldersgräns: Från 11 år
Produktionsland: USA
Språk: Engelska
Text: Svenska
Längd: 119 min
Regissör: Jake Kasdan
Skådespelare: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart

2018-07-11 19.00

The Nile Hilton Incident

THE NILE HILTON INCIDENT vann 5 guldbaggar under 2018-års Guldbaggegala: Guldbagge för Bästa film med regi av: Tarik Salehs, Bästa manliga huvudroll - Fares Fares, Bästa kostym - Louize Nissen, Bästa ljud/ljuddesign - Fredrik Jonsäter, Bästa scenografi - Roger Rosenberg.

THE NILE HILTON INCIDENT utspelar sig i ett smutsgrått Kairo, genomsyrat av korruption och är inspirerad av ett verkligt mordfall i Kairo veckorna innan revolutionen (starten på den Arabiska våren) i Egypten 2011. Noredin är en korrupt kriminalpolis i centrala Kairo som satt i rutin att pressa lokala brottslingar på pengar. I ett rus av droger och alkohol håller han sig flytande i ett rättssystem som är på randen till kollaps. En natt blir han tilldelad en mordutredning, en känd sångerska har hittats död i bröllopssviten på lyxhotellet The Nile Hilton Hotel.

Vad som från början verkar vara ett enkelt svartsjukedrama, visar sig vara mycket mer komplicerat än vad han kunnat föreställa sig och har förgreningar hela vägen upp till den innersta kretsen runt presidenten. Dessutom är det enda vittnet är en ung flykting, Salwa, som jobbar svart på hotellet. Noredin börjar ifrågasätta sin egen moral allt eftersom han blir djupare och djupare indragen i en spiral av prostitution, utpressning, mord och dolda politiska agendor. Det blir uppenbart för honom att jakten på rättvisa är ett ensamt lopp där ingen går att lita på.

Inspelningsår: 2017
Releasedatum: 2018-02-19
Åldersgräns: Från 15 år
Produktionsland: Sverige / Danmark / Frankrike
Språk: Arabiska
Text: Svensk
Längd: 106 min
Regissör: Tarik Saleh
Skådespelare: Fares Fares, Mari Malek, Yasser Ali Maher

2018-06-30 15.00

Paddington 2

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går.

När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik.

För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.

Utgiven: 2017
Längd: 1h 43min
Åldersgräns: 7 år
Från: Storbritannien/USA/Frankrike
Regi: Paul King
Skådespelare: Ben Whishaw, Johan H:son Kjellgren, Johannes Kuhnke, Sanjeev Bhaskar, Michael Gambon, Linda Ulvaeus, Imelda Staunton, Nassim Al Fakir

2018-06-27 19.00

Solsidan

Anna och Alex förhållande krisar, Fredde får egna problem när han slits mellan sin vänstervridne far som dyker upp ovälkommen och sin tonårsson Victor som är rebellisk. Medan Ove och Anette vill bli gravida och behöver hjälp med det.

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Utgiven: 2017
Längd: 1h 44min
Åldersgräns: 0 år
Från: Sverige
Regi: Måns Herngren, Felix Herngren
Skådespelare: Josephine Bornebusch, Felix Herngren, Frida Hallgren, Henrik Dorsin

 

Producent: Nordlindh & Ullman AB